Al 20 jaar lang inspireert Chahat mij op de meest onconventionele manieren. Ze manifesteert zich als een wondermooi doorleefde, warme wijze vrouw met een megaschat aan ervaring, die meer te vertellen heeft dan menig goeroe op deze aardbol. Ze spreekt mijn taal, ze raakt mijn hart, ze ziet me. Haar trainingen en bijeenkomsten maken me bewust van al die zaken waar we als mens mee worstelen in relatie tot elkaar. In compassievolle confrontaties opent ze de blik naar mezelf. Soms zie ik haar zeven jaar niet, en dan ineens is het weer tijd voor een ontmoeting. Dagelijks voed ik me met het lezen van haar blogs en inspiratiemails. Ik wens jou dat toe. 

Glow Chiropractie is de praktijk van de Zuid-Afrikaanse Lizette Botha. Zij is uitzonderlijk gepassioneerd over de wijze waarop chiropractie de gezondheid verbetert. In de wereld van de chiropractie wordt ze geroemd om haar podcasts genaamd justTIC Chiropractie. Ze behandelt baby's, kinderen, atleten en honderdjarigen. En natuurlijk 'gewone' mensen, zoals ik. Met een veelzijdig arsenaal aan studies en technieken, een perfecte afstemming en een holistische visie doorziet ze messcherp de samenhang van functies binnen jouw systeem. Keer op keer bereikt ze het best mogelijke resultaat. Lizette is meer dan een chiropractor, ze is een healer. 

Hoo Yoga voor heerlijk ontspannende yogavakanties vol verwennerij bij de inspirerende yogadocent Lisan Bremmers. Zij is breed geschoold in vele yogatradities en specialiseert zich in de connectie tussen yoga en neurowetenschap. Zij en haar partner Jan van der Heijden zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. Dat betekent tussen de yogasessies door volop mogelijkheid tot ontspannende activiteiten, lekker en gezond eten en fijne ontmoetingen in het comfortabele Zweedse boerenlandhuis. De natuur is er prachtig en nodigt uit tot wandelen, zwemmen en roeien. Yoga is voor velen tot op hoge leeftijd het behoud van gezondheid. Het huis is ook in z'n geheel te huur, zowel voor particulieren als voor groepen, met of zonder yogaprogramma.

Heidi on the Move biedt sportieve sapkuurvakanties in een luxe accommodatie met zwembad in het prachtige Algarve, dichtbij het authentiek plaatsje Ferragudo en het strand. Heidi is een kundig en ervaren massagetherapeut en heeft haar bedrijf in Amsterdam. Zij behandelt de klant ook thuis of op lokatie. Daarnaast is zij fitnessdocent en expert in reinigingskuren.