Monique! Mijn rug is eigenlijk fantastisch nu! Dat houd je toch niet of toch wel voor mogelijk? 😊Je hebt mijn spieren heel goed aangepakt blijkbaar! Ben zo blij! Volgende week hoop ik nog een keer in te plannen bij je. Succes en plezier met je massagetraining vandaag nog! 

Marjan Garcia

Jaren (te) lang heb ik rond gelopen met stijve spieren en andere fysieke ongemakken. De intentie om er iets aan te doen was er al heel lang, maar het kwam er maar niet van. Op een zaterdagmorgen toch maar besloten op zoek te gaan naar een masseur. Via google terecht gekomen op de site van De Massage Studio. Na een WhatsApp-je was het contact snel gelegd en kon ik dezelfde dag nog terecht. In eerste instantie ging ik voor de ontspanningsmassage, maar op aanraden van Monique al snel overgestapt naar de Thaise massage. Het goede resultaat hiervan heeft mij ertoe aangezet om het sporten weer op te pakken. Monique maakte mij attent op een manier van trainen, waarbij overbelasting niet mogelijk is en toch alle spiergroepen aangepakt worden. Hieruit blijkt voor mij dat Monique niet alleen met haar eigen vakgebied bezig is, maar met het totale plaatje. Vooral dat laatste spreekt mij erg aan. Verder hangt er een hele ontspannen sfeer en ben je zelf degene die de frequentie van behandelen bepaalt. Ik ben begonnen met 1x per week, zit nu op 1x per maand en ben voorlopig niet van plan om te stoppen.  Voor wie twijfelt: DOEN!!!

Maik

Toen ik voor de eerste keer bij de Massagestudio kwam, had ik last van mijn rug, schouders en heupen. Na een paar keer Thaise massage voelde ik al dat de klachten sterk verminderden. Nu een paar maanden verder, zijn de klachten zo goed als verdwenen. De Thaise Massage van Monique heeft een goede therapeutische werking, want ze drukt stevig met haar vingers (en soms ook ellebogen) in de spieren, waardoor de pijn verdwijnt en de spieren weer soepel worden. De Thaise massage werkt voor mij geweldig en daarom kan ik het iedereen aanraden.

Edwin

 

Sinds een paar maanden kom ik elke 14 dagen bij Monique de Jong. In 2007 is Parkinson bij mij geconstateerd. Bewegen, fysiotherapie en massages zijn de drie zaken die daadwerkelijk bijdragen om de kwaliteit van mijn leven, wat aangenamer te maken. Door verschillende massagetechnieken te combineren, slaagt Monique er in om de spanning, die door de ziekte op mijn hele lichaam staat, weg te nemen. Al vanaf mijn eerste bezoek was het voor mij duidelijk, dat dit precies was wat ik zocht. Monique heeft de gave, met een paar vragen, exact te kunnen vaststellen wat de beste aanpak is. Gek genoeg voelden alle behandelingen die daarna volgden, op rij, weer beter dan het bezoek daarvoor; een constatering die eigenlijk helemaal niet kan. Kortom...... een aanrader!

FRED

 

Dat Monique een heel prettig en vakkundig masseur is, wist ik al. Maar nu heb ik enkele Thaise massages van haar mogen ontvangen en dat doet ze goed! Tijdens de laatste massage voelde ik al dat dat enkele blokkades in mijn benen minder werden. Na de massage voelde ik mijn lichaam echt helemaal gloeien en dat voelde fijn. Bedankt Monique, dit vraagt zeker om meer.

Elisabeth

 

I had a real nice treatment here. The room was clean, warm and smelled lovely. There was soft music and candlelight. The variation between soft and firm, slow and fast was strongly relaxing me. Monique has a very good touch. This is something not many people have. Too bad I do not live in Nederland so I could visit her more often.

Erica Schenk

 

Een complete ontspanning van je lichaam en je gedachten in een serene omgeving, zo zou ik in een zin de Massage Studio willen omschrijven. Monique trekt op een veilige en warme manier de stekker er even bij je uit, waarna je zelf weer beter kunt opladen. Een gevoel van positieve energie is merkbaar aanwezig in haar studio. Ik denk dat mensen andere mensen nodig hebben om gelukkig te zijn en een van die geluksmomentjes kun je bij haar ervaren.

MITCHEL

 

Sinds enkele maanden ga ik regelmatig bij Monique langs voor een ontspannende nek/schoudermassage. Ik ben erg blij met haar, vind haar erg sympathiek en ook heeft ze iets "rustgevends" over zich. Ik heb sinds kort een drukke baan en daarbij gaan mijn nek en schouders al gauw vastzitten, o.a. door het werk en de werkdruk. Daarom ben ik altijd erg blij als ik na zo'n drukke dag bij haar terecht kan voor de massage. Ik ervaar deze echt als een weldaad voor lichaam en geest, en na een half uur masseren kom ik ontspannen en "los" weer thuis! Ook als ik geen (drukke) baan zou hebben zou ik bij haar blijven langsgaan, want ik vind een massage sowieso altijd erg ontspannend. Hopelijk blijft ze dit nog heel lang doen, kortom: een massage bij haar is een echte aanrader!

Mirjam

 

Als je een stressvolle baan hebt wordt er vaak tegen je gezegd: “je moet goed voor jezelf zorgen!”. Maar hoe doe je dat? Ik heb ongeveer een jaar geleden ontdekt hoe je dat kunt doen! Een ontspanningsmassage van Monique! Maandelijks kom ik bij haar voor een massage. Wat heerlijk! Ik kom helemaal tot rust en kom volledig tot ontspanning. Niet alleen door de massage maar ook door Monique zelf. Ze weet een sfeer neer te zetten waarbij je al gelijk bij binnenkomst op je gemak voelt. Ze is rustig, lief en vriendelijk. Je kunt met haar een praatje maken maar ze weet ook, op tijd, de rust (en stilte) in te bouwen. En de massage zelf….die is top!

Diny

 

Ik had geen ervaring met massage maar wilde het toch eens proberen. Ik kwam door toeval terecht bij de Massage Studio van Monique de Jong. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Je komt terecht in een relaxte schone omgeving waar het heerlijk ruikt en rustgevende muziek hoorbaar is. Als de massage begint voel je al meteen de ervaring van Monique. Ze beschikt over verschillende technieken, aan de wand hangen de diploma’s van de diverse opleidingen die ze heeft gevolgd. Je bent dus in handen van een professional. Met haar handen is ze in staat om jou en je lichaam tot rust te brengen. Met heerlijke oliën word je verwend, de stress gaat uit je lichaam, je moet je overgeven. Je ervaart het als een weldaad. Zelfs de volgende dag merk je het effect, je voelt je beter. Ik kan het iedereen aanbevelen, maar ik waarschuw wel: het is verslavend...

Jan Sterenborg

 

Het is inmiddels 1,5 jaar geleden dat ik op vakantie in Azië kennis heb gemaakt met professionele massages. Terug in Nederland ben ik 6 maanden lang diverse massagesalons afgeweest om datgene te vinden wat ik in het buitenland had meegemaakt. Inmiddels heb ik het bij Monique helemaal gevonden. Nu alweer een jaar geniet ik volop van de diverse massagestijlen die ze bij mij zodanig afwisselend toepast waardoor ik in een diepe ontspannen en gelukkige toestand geraak. Je voelt dat Monique graag masseert en van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Ze is altijd even vrolijk en opgeruimd. Ik heb werkelijk het gevoel dat ik hierdoor beter functioneer, me prettiger voel en gelukkiger door het leven ga. Mocht ik ooit de loterij winnen dan ga ik voortaan iedere dag. Voor mensen die heerlijk willen ontspannen een echte aanrader dus.

Nico van Zanten

 

Als je in je studio komt heb je de sfeer al te pakken, de kaarsjes…. En als je eenmaal op de heerlijke tafel onder de warme handdoeken ligt met daarbij die rustgevende muziek voel je je in een andere wereld. De warme oliën en fijne massage…  heerlijk … en dan even alleen nagenieten, was bijna in slaap gevallen…. Je bent een hele goeie masseuse Monique.

Liesbeth